Slider1
slider2

Back to Black kijken in bioscoop Club Acapella

HELVOIRT 15 april 2024. De nieuwste film Back to Black die donderdag in première gaat is ook te zien in club Acapella. Zittend in de comfortabele Chesterfield sofa’s geniet je van een fantastische film over Amy Winehouse. Uiteraard komen veel van haar mooie nummers voorbij.

Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy’s hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Geniet in bioscoop Club Acapella van deze fantastische film. En boek er gelijk een lekker diner bij van chef Gert-Jan. Hij heeft ook deze week weer fantastische Italiaanse gerechten op het menu staan.

Meer informatie klik hier

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *