Slider1
slider2

ANWB AutoMaatje viert 3e verjaardag

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 15 april 2024. Op zaterdag 20 april 2021 is AutoMaatje Vught officieel van start gegaan in de gemeente Vught.

De eerste periode hebben de vrijwillig chauffeurs alleen de medisch noodzakelijke ritten gereden naar de vaccinatie Covid- 19 locaties.

Door de inzet van de inmiddels 48 vrijwilligers (chauffeurs, intakers, planners) zijn deze ritten uitgebreid met bezoekjes naar familie en vrienden buiten de gemeente, activiteiten of andere uitstapjes. En hebben we de 5000ste rit al kunnen realiseren voor de inwoners van de gemeente Vught die het vervoer nodig hebben.
AutoMaatje maakt het mede mogelijk dat inwoners, met een verminderde mobiliteit, vaker en gemakkelijker de deur uitkunnen en minder afhankelijk zijn. De mantelzorger wordt hierdoor ook minder belast. Een vrijwillig chauffeur rijdt inwoners tegen een onkostenvergoeding van 0.35 per kilometer, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend en feestdagen.

Bent u geïnteresseerd om als deelnemer gebruik te gaan maken van AutoMaatje of wilt u zich graag inzetten als vrijwillig chauffeur? Neem dan contact op via telefoonnummer 073 – 303 58 60 (ma. t/m vr. 9.00 – 12.30 uur) of mail naar automaatjevught@gmail.com Wilt u graag op werkdagen reizen (voornamelijk) binnen de gemeente Vught kijk dan voor meer informatie op www.seniorenbusvught.nl

ANWB AutoMaatje Vught valt onder de verantwoordelijkheid van de Seniorenbus Vught en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Vught en de ANWB.

 

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *