Slider1
slider2

Albert Verlinde en burgemeester Van de Mortel lezen voor

Sfeervol eten bij een bijzonder verhaal

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 4 oktober 2021. Gezamenlijk lunchen terwijl een speciaal voor deze gelegenheid geschreven verhaal wordt voorgelezen, dat is de Nationale Voorleeslunch.

Op vrijdag 1 oktober – Nationale Ouderendag – las Albert Verlinde daarom voor in DePetrus en burgemeester Van de Mortel in het HelvoirThuis. Op beide locaties was er veel animo voor dit sfeervolle en bourgondische uitje.

Speciaal voor de gelegenheid schreef Mensje van Keulen het verhaal Altijd wat. In dit verhaal staat de vriendschap van Annie en Louise centraal. De twee dames, die elkaar al jarenlang kennen, lopen tegen een probleem in hun vriendschap aan. In een speciaal ingericht deel van DePetrus las Albert Verlinde op levendige wijze dit intieme verhaal voor terwijl de toehoorders genoten van de heerlijke lunchboxen die Jumbo Raadhuisstraat beschikbaar had gesteld. In het HelvoirThuis was later die middag burgemeester Van de Mortel de geanimeerde verteller bij een rijkelijk verzorgde high tea. Na afloop werd zowel in Vught als in Helvoirt nog uitgebreid nagepraat en nagenoten.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *