Slider1
slider2

Politieactie: Camera in Beeld

POLITIE – 4 oktober 2021. Camera in beeld is een politiesysteem, die alle (particuliere en overheids-) camera’s op een kaart weergeeft.

Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. Door uw camera bij ons aan te melden, gaan deze in een databank genaamd “Camera in Beeld” en hebben wij als politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken. Mocht er bijvoorbeeld een inbraak zijn gepleegd in uw wijk, kijkt de politie in het systeem waar er camera’s hangen waar mogelijk iets op te zien is en neemt vervolgens contact op met de eigenaar van die camera’s.

 Heeft u een camera en heeft u deze nog niet bij ons aangemeld? Klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. U vindt tevens meer informatie over “Camera in Beeld” als u op onderstaande link klikt.

 www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *