Slider1
slider2

1e Helvoirtse GarageSale zeer geslaagd

‘sWies en ‘sWilla: “We zijn er ‘r errug muug van”

HELVOIRT – 11 oktober 2021. De organisatrices kijken met een tevreden gevoel terug op de eerste Helvoirtse GarageSale.

Het zonnetje scheen op zaterdagochtend heerlijk en vanaf 08.00 uur zijn er al veel kopers in het dorp te bespeuren. Dit moest de voorbode zijn van een fantastische GarageSale in Helvoirt en dat werd het ook!
Op 79 plaatsen in het dorp stond de hele oprit en garage vol met allerlei spullen. Er waren zelfs tentjes gebouwd zodat de koopwaren goed te zien waren.
Kasten, tafeltjes, bureau, ladekastje, stoelen, klok, speelgoed, potten, vazen, spiegels, lampen, lampenkappen, tweepitter-gasfornuis, kinderkleding, dameskleding, enkele jachttrofeeën, goede kwaliteit hekwerk, tuinartikelen, schilderijen, nog meer speelgoed, stofzuiger, autostoeltje, skischoenen en skikleding, cd’s en dvd’s, tapijten, kleedjes, kussens, heel veel knuffels, (kinder-)boeken, boeken, brocante koffers, elektronica, antieke radio, ga zo maar door.

Vanuit Wijchen, Utrecht, Eindhoven, Gilze Rijen, overal kwamen de koopjesjagers vandaan. Ze genoten van de enorme grote hoeveelheid keuze die er was. In sommige straten was het dan ook erg druk met verkeer. Ook goed om te zien dat er veel mensen te voet of per fiets de straten afstruinden. In één woord: fantastisch!

De dames van Iersel (‘sWies en ‘sWilla) zijn dik tevreden met dit resultaat. Volgend jaar….dan is er de 2e Helvoirtse GarageSale…..

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *