Slider

zondagse kennismaking met:

Jos den Otter

Mijn naam is Jos den Otter, 58 jaar en woonachtig in Cromvoirt en sinds enige jaren voorzitter van de Ondernemerskamer Vught.

Op de uitnodiging van Helvoirt.Net ga ik natuurlijk graag in daar we tenslotte als gemeente Vught zijn uitgebreid met het mooie dorp Helvoirt. Mijn dochter Cristel woont er samen met Joost Jansen en binnenkort komt er een kleine Jansen bij. Het is dus niet zomaar dat ik ‘het mooie dorp’ zeg. Zij wonen daar met veel plezier en zijn gesetteld in het dorp. In de tijd dat Cristel nog voetbalde was ik regelmatig op het voetbalterrein te vinden en daar heb ik vast een groot aantal van jullie al eens gesproken.

In de diverse dorpen zijn verschillende verenigingen die de belangen van ondernemers ondersteunen. De Ondernemerskamer Vught onderscheidt zich hierin van deze reguliere belangenbehartiging. Wij zijn meer een ontmoetingsclub waar wij 4x per jaar het nuttige met het aangename combineren.

Inmiddels bestaan wij al 25 jaar. Vorig jaar was ons jubileumjaar maar dit wordt eind 2021 gevierd, daar corona ook ons aardig dwars zat. Toch hebben wij ook in 2020 nog 2 bijeenkomsten kunnen organiseren. Een drive in bijeenkomst en een bijeenkomst bij Strijp S en Strijp T. Twee locaties in Eindhoven die vanuit een industriële omgeving nu plaats bieden aan innovatieve bedrijven en start ups.

In het verleden hadden we sprekers als Jack van Gelder, Barbara Baarsma, Pim Fortuyn. Bezochten we locaties als de Rotterdamse haven, de autofabriek in Born, een fabriek voor isolatiematerialen etc.   We organiseerden de pub quiz, een sportquiz etc. Kortom een levende club waar niets te gek is.

Voor dit jaar staan de volgende programma’s op de kalender mits de regelgeving omtrent corona dit toestaat. In april een bezoek aan Zionsburg waar een rijke historie achter schuil gaat, een actieve bijeenkomst en een bijeenkomst met Paul Smit. Deze laatste is één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Als klap op de vuurpijl hopen wij ons jubileumfeest in december te mogen vieren. Eens per 2 jaar hebben we ook een driving diner waarbij u op ludieke wijze wordt vervoerd zodat een auto niet nodig is.

Er zijn al een aantal Helvoirtse ondernemers lid van de Ondernemerskamer Vught en gezien het samengaan van de dorpen is dit natuurlijk de uitgelezen kans voor u om ook eens kennis te maken met dit actieve netwerk. Kijk voor meer informatie op www.ondernemerskamervught.nl.  U bent altijd welkom ook om eens een keer te proeven of dit naar meer smaakt.  Als u interesse heeft stuur even een berichtje aan info@ondernemerskamervught.nl of spreek mij aan als wij elkaar tegenkomen in onze mooie gemeente!

Met vriendelijke groet,

Jos den Otter

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *