Slider

zondagse kennismaking met:

Bart Houben

HELVOIRT – 21 februari 2021. Mijn naam is Bart Houben (43) en woon samen met mijn vrouw en drie zonen al zo’n 7 jaar in Vught.

Geboren in Maastricht en na mijn studie jarenlang in Eindhoven gewoond. 13 jaar geleden mijn vrouw ontmoet, een Vughtse.

Na ons huwelijk, waarbij de Helvoirtse bruidsfotograaf Yvonne van Balkom, de foto’s gemaakt heeft, zijn we voor 3 jaar naar België verhuisd. Eind 2013 zijn we terug naar Vught verhuisd. Door de weeks werk ik bij Kind Technologies in Eindhoven, hier werk ik als Mechanical Engineer en ontwerp ik machines voor robotisering/automatisering voor in Agro, Food en Pharma industrie.

Omdat ik zelf, buiten mijn vrouw en schoonfamilie, geen binding had met Vught, wilde ik toch iets gaan doen voor de Vughtse samenleving.

Tijdens de officiële opening van Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg in 2015, bleek dat ze nog op zoek waren naar een stichtingssecretaris.  In januari 2016 ben ik daar als stichtingssecretaris begonnen. Sinds januari 2020 ben ik voorzitter van het Stichting Bestuursorgaan Elzenburg.

Op dit moment is het vrij stil in het jongerencentrum, vanwege de maatregelen omtrent Covid-19. Maar achter de schermen zijn we druk bezig om te zorgen dat we kunnen gaan knallen als we weer open mogen gaan voor de jeugd en jongeren uit Vught, Cromvoirt, Helvoirt en omstreken. Er wordt hard gewerkt aan de programmering, een nieuwe website e.d.

Bart Houben

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *