Slider1
slider2

Werkzaamheden grenzend aan de Udenhoutseweg

HELVOIRT – 2 juli 2021. Met dit bericht willen wij U informeren over de voorgenomen werkzaamheden grenzend aan de Udenhoutseweg in Helvoirt.

Wij gaan op het perceel op de afbeelding hieronder ontgravings- en zeefwerkzaamheden uitvoeren welke ook gepaard gaan met af- en aanvoer van materialen. Aanvang van de werkzaamheden staat gepland in de week van 5 juli 2021 en nemen ca. 2 weken in beslag.

Aan- en afvoer van materieel e.d. zal plaatsvinden over het pad, grenzend aan Udenhoutseweg 37. Om de veiligheid te kunnen borgen zullen diverse verkeersmaatregelen worden getroffen. Deze maatregelen (bebordingen) worden maandag 5 juli 2021 geplaatst. Het toegangspad zal, met uitzondering van bestemmingsverkeer, gedurende deze periode zijn gestremd. Dit geldt tevens voor fietsers en voetgangers. Toegang tot de woningen blijft vanzelfsprekend wel mogelijk. Om het transport goed te kunnen laten verlopen zullen wij het pad eerst egaliseren en onderhouden tijdens en na de werkzaamheden.

Locatie werkzaamheden (met ster gemarkeerd):

 

Middels dit schrijven willen wij u informeren over een aantal zaken praktische zaken.

Voor uw eigen gezondheid wijzen wij u op de volgende punten:

  • Blijf tijdens de werkzaamheden uit de nabijheid van de machines en vrachtwagens;
  • Zorg ervoor dat ook uw kinderen van deze werkzaamheden op de hoogte zijn, want de praktijk leert dat deze machines een aantrekkingskracht op kinderen hebben;
  • Het werkgebied wordt duidelijk met lint en/of hekwerk en tekstborden afgezet, het is verboden dit gebied onnodig te betreden;
  • Werkzaamheden vinden plaats op normale werkdagen (en bij uitzondering op zaterdag) tussen 07.00 uur en 16.00 uur.

Mocht u buiten werktijden het vermoeden hebben van “ongenodigde” personen, verzoeken wij u om dit aan ons door te geven. Wij zullen onze uiterste best doen om overlast te voorkomen en vragen om uw begrip.

Voor inlichtingen of vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze uitvoerder Erik Schellekens op telefoonnummer 0411-641980 of via info@gubbels.nl.

Gubbels Infra & Milieu B.V.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *