Slider1
slider2

We houden van een feestje, maar kijken ook naar de toekomst

REBiRTH – 19 maart 2024. In het weekend van 12 t/m 14 april vindt op de grens van Haaren en Helvoirt voor de veertiende keer REBiRTH Festival plaats.

Jaarlijks genieten er vele duizenden bezoekers van een weekend vol muziek, entertainment en vermaak. Om ervoor te zorgen dat iedereen – ook in de toekomst – van ons evenement kan blijven genieten, hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan diverse duurzame initiatieven. We willen dit graag laten zien en hebben dit verwerkt in een video, ook geven we extra tekst en uitleg op onze website!

Bij REBiRTH Events zien we duurzaamheid als onze verantwoordelijkheid, maar ook als een kans om een positieve verandering op gang te brengen. Natuurlijk zijn we nog lang niet klaar en dagen we onszelf uit om de komende jaren verder te verduurzamen. Dus, heb jij nog een goed idee? Laat het ons dan zeker weten en stuur een mailtje naar info@rebirth-festival.nl. We willen een mooi evenement voor onze bezoekers, voor ons als organisatie maar ook voor de omgeving, iedereen moet er een goed gevoel aan overhouden! 

Ben je benieuwd naar de stappen die wij als organisatie hebben genomen in de afgelopen jaren? Bekijk dan de video via onderstaande QR-code of op onze website:  www.rebirth-festival.nl/duurzaamheid.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *