Slider

We gaan beginnen!

HELVOIRT – 24 Maart 2019. Beste Helvoirtenaren,

Na maanden van voorbereiden, overleggen en vooral ook budget verzamelen kunnen we nu eindelijk zeggen dat de natuurspeeltuin er gaat komen, en dat de werkzaamheden hiervoor al op heel korte termijn gaan starten!!

Nieuw ontwerp
We presenteren hiervoor graag ons nieuwe ontwerp! De natuurspeeltuin krijgt een gewijzigde inrichting, en dat komt voornamelijk doordat de gemeente een veel groter gedeelte van de oude stort tot beschikking stelt dan wij hadden gedacht! Daardoor is het nieuwe ontwerp veel ruimer van opzet, en hebben we keuzes kunnen maken die de aanleg makkelijker maken.

Sponsors gezocht
Ondanks de start van de werkzaamheden is ons budget nog niet helemaal rond. Om ons ontwerp volledig te kunnen realiseren zijn we nog steeds op zoek naar sponsors. We bieden verschillende sponsorpakketten aan, waarbij zowel financieel als met materiaal of arbeid gesponsord kan worden. We willen bedrijven (en particulieren) graag oproepen om ons te steunen. We hebben – zeker vanwege het grotere terrein – jullie hulp nog steeds heel hard nodig!

Werkzaamheden
De eerste voorbereidende werkzaamheden starten al komende week! Daarna zal op 1 en 2 april Defensie uit Vught grondwerkzaamheden gaan uitvoeren.
Verspreid over de maanden daarna zal de Natuurspeeltuin in fases aangelegd gaan worden. Omdat o.a. de beplanting niet hoogzomer gedaan kan worden, verwachten we dat we niet eerder dan het najaar de Natuurspeeltuin officieel kunnen openen.

Bij de werkzaamheden willen we heel graag een beroep doen op de hulp van vrijwilligers!
Wil je graag een steentje bijdragen? Neem dan contact met ons via natuurspeeltuinhelvoirt@gmail.com!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *