Slider

Wat moeten Vughtenaren/Cromvoirtenaren weten van Helvoirt?

10 dagen de tijd om ideeën te spuien

HELVOIRT – 15 oktober 2019. Van 20 tot 30 oktober 2019 hebben inwoners van de toekomstige gemeente Vught de kans om onderwerpen aan te dragen voor een special die tussen nu en zomer 2020 wordt samengesteld. In de special leren Helvoirtenaren en Vughtenaren/Cromvoirtenaren elkaar (een beetje beter) kennen. Een goede basis als op 1 januari 2021 Helvoirt onderdeel wordt van de gemeente Vught. 

Tien dagen lang is er de mogelijkheid om drie dingen te noemen die de inwoners van de toekomstige dorpsgenoten zeker moeten weten van elkaar. 

Helvoirt.net
De vraag aan de Helvoirtenaren staat 10 dagen open via Helvoirt.net. Men kan zo vaak meedoen als men wil. Wie liever via de mail of op papier zijn/haar stem laat horen is er de mogelijkheid om per email ideeën bekend te maken. Mail uw reactie naar kopij@pomphuiske.nl. En wie helemaal niet houdt van digitaal kan onderstaande vragen beantwoorden en dit stoppen in de rode brievenbus, die hangt op het pomphuisje tegenover de Nicolaaskerk in Helvoirt. 

De redactie zal op basis van de reacties een aantal onderwerpen selecteren en die op creatieve wijze in beeld brengen. Het magazine / De glossy zal in december 2020 verschijnen.

Voor meer informatie: Jan van Balkom 06-13470687 

Invullen door Helvoirtenaren

Wat moeten Vughtenaren/Cromvoirtenaren weten van Helvoirt?

1. ______________________________________________

2. ______________________________________________.

3. ______________________________________________.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *