Slider

Maak kennis met Full Stage Collective

HELVOIRT – 16 oktober 2019. A.s. zaterdagavond tijdens de viering van 75 jaar Vrijheid in het HelvoirThuis is er een fantastisch optreden van het orkest Full Stage Collective.

Kenmerkend voor Full Stage Collective zijn de veelzijdigheid, energie en flexibiliteit. Van elk evenement, hoe groot of klein ook, wordt een feest gemaakt. Samen met het publiek. Artiesten werken dan ook met plezier samen met dit orkest. Zo trad het orkest onder andere op met The Gibson Brothers, Liesbeth List, Laura Vlasblom, Albert West, Marco Bakker en Ben Cramer.

Het repertoire bestaat uit ruim 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden. Variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads.

Helvoirtenaar

Onze eigen Vincent Streefland maakt ook deel uit van dit fantastische orkest. Het is beslist de moeite waard. (hieronder hebben we een paar filmpjes staan van dit orkest)

 Het programma voor 19 oktober in HelvoirThuis ziet er als volgt uit:

– vanaf 18.00 uur is de tentoonstelling in de Huiskamer van HelvoirThuis gratis te bezichtigen

– om 19.00 uur gaat de omgeklede sportzaal open, waarna u vanaf 19.30 uur kunt genieten van de muziek van: harmonie Kunst Adelt, doedelzakband Dutch Pipes & Drums

– na een korte pauze zal het bevrijdingsprogramma losbarsten met muziek van showband Full Stage Collective.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *