Slider

Vughtse VVD wil graag kennismaken met Helvoirt

HELVOIRT –  16 september 2019. Het besluitvormingsproces rond de opsplitsing van de gemeente Haaren zal per 1 januari 2021 afgerond zijn.

Als gevolg hiervan zal Helvoirt worden samengevoegd met de gemeente Vught en dat betekent dat het hoog tijd is dat de Vughtse VVD kennis gaat maken met Helvoirt. Nu Vught, Cromvoirt en Helvoirt samen een gemeente gaan vormen wil het team uit Vught naast kennismaken met de Helvoirtse VVD leden, ook graag alle Helvoirtenaren beter leren kennen.

De Vughtse VVD is zeer geïnteresseerd in wat de grootste uitdagingen in Helvoirt zijn, wat er in Helvoirt leeft en hoe men in Helvoirt aan kijkt tegen de samenvoeging met de gemeente Vught.
Daarom komen de VVD gemeenteraadsleden, de wethouder en het bestuur van de lokale Vughtse VVD graag naar Helvoirt om in gesprek te gaan met alle Helvoirtenaren.
Hierbij nodigt de Vughtse VVD graag alle Helvoirtenaren, Cromvoirtenaren en Vughtenaren van harte uit op dinsdag 1 oktober a.s. om 20.00 uur in het HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 te Helvoirt

Tijdens de eerste helft van de bijeenkomst gaat het team uit Vught graag met Helvoirt in gesprek en zal ook worden ingegaan op wat er binnen de gemeente Vught speelt. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel en de VVD trakteert Helvoirt op bier en bitterballen! We hopen dat veel Helvoirtenaren aanwezig zullen zijn en dat we een mooie eerste informele start kunnen maken met onze nieuwe gemeente.

Om enigszins zicht te hebben op het aantal deelnemers willen u vragen om zich aan te melden voor deze kennismakingsbijeenkomst via het volgende emailadres: bestuur@vught.vvd.nl.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *