Slider

Haaren doet mee aan de nationale duurzame huizen route

HAAREN – 16 september 2019. De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich het hele jaar door kunnen oriënteren op duurzaam wonen en bouwen.

Op zaterdag 2 en 9 november 2019 is de Duurzame Huizen Route. Huiseigenaren van duurzame woningen openen hun deuren en delen hun kennis en ervaringen. Dit zijn mooie voorbeelden voor mensen die zelf ook aan de slag willen met het verduurzamen van hun woning. In het voorjaar zijn er thematours. Dit zijn verdiepende excursies waarbij een thema of bepaald type woning wordt uitgelicht. De gemeente ondersteunt dit initiatief en wil inwoners graag aanmoedigen om hun woning open te stellen.

Doe mee!
De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in onze gemeente. Heeft u ervaring met isoleren, zonnepanelen, gebruik van natuurlijke materialen of woont u in een geheel energiezuinig huis? Elke ervaring telt! Meld uw huis aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag 2 en/of 9 november 2019 uw huis open te stellen. Openstellers krijgen een leuk bedankje en maken kans op een weekend weg.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *