Slider

Voor de tiende keer startte Pedro de Graaf voor de Bossche honderd, een slopende wandeltocht

Pedro de Graaf (links) en Albert Dietvorst , een archieffoto van de twee wandelfreaks.

HELVOIRT/DEN BOSCH – 25 januari 2020. ‘De Bossche honderd’ is een wandeltocht over 100 km die het uiterste vraagt van de deelnemers.

Er mogen maar honderd wandelaars aan deelnemen. Pedro de Graaf uit Helvoirt is voor zijn tiende diploma gestart op vrijdagavond 24 januari 2020 om 22.00 uur in Den Bosch waar ook de finish is. Hij loopt samen met zijn wandelmaat Albert Dietvorst uit Tilburg.

De route van 100 km in 2020 die loopt linksom, Den Bosch, Vught, Boxtel, Gemonde, enz.

Onderweg besluit het tweetal of zij tien extra kilometers doen voor de echte diehards. Bepalend zijn meestal het weer en hoe is het gevoel op het keuzemoment op de route. De Bossche honderd gaat over zandpaden, door bossen, over hazenpaadjes en meestal over slecht begaanbare wegen. Hier en daar zijn stukken verharde openbare weg in de route opgenomen. De beide wandelfreaks moeten de finishlijn voor zondagmiddag 18.00 uur bereiken. Daar ligt een diploma klaar plus een heerlijke Bossche bol en de eer van de prestatietocht.

Van onze correspondent

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *