Slider1
slider2

Vier dagen feest op de rolschaatsbaan

Organisatie: Rik van de Loo, Kees Janssen en Bart van der Heijden

HELVOIRT – 14 mei 2023. De oplettende Helvoirtenaar weet het al een tijdje; Hét dorpsfeest op de rolschaatsbaan tijdens Hemelvaartweekend is helemaal terug!

Een programma van maar liefst vier dagen zorgt weer voor extra vertier in ons dorp. Dat waren we al decennia gewend, tot aan een aantal jaar geleden. Zo’n mooi dorp, zonder dorpsfeest; dat kan natuurlijk niet. Dit is dan ook de reden waarom wij als drie ondernemers uit Helvoirt, de krachten bundelen en een mooi feestweekend neer willen zetten met een nieuwe naam: Helemaal Helvoirt!

Rik van de Loo (De Keizer), Kees Janssen (voormalig uitbater de Heeren Janssen) en Bart van der Heijden (Drukkerij Formaat) zijn achter de schermen al maanden bezig om o.a. de vergunning rond te krijgen en een zo lucratief mogelijk programma samen te stellen om een gezellig weekend te organiseren. En daar komt veel bij kijken, héél veel! We werken samen met werkgroepen die samen met ons activiteiten organiseren zoals LEFH/KVW, De Wie Kent Helvoirt Kwis, Open podium en de werkgroep Beachvolleybal. Met deze werkgroepen proberen we zoveel mogelijk mensen te vermaken. De doelgroepen die we door gebrek aan werkgroepen, tijd en ervaring missen zijn bijvoorbeeld de jeugd tussen 12 en 17 jaar en onze ouderen uit het dorp. Stiekem kijken we al naar volgend jaar en hopen daar dan ook een mooi programma voor neer te kunnen zetten. Daar gaan we zéker ons best voor doen. Maar laten we eerst maar eens gaan genieten van de eerste editie van Helemaal Helvoirt!

Inschrijven op de Wie Kent Helvoirt Kwis gaat niet meer, dat is al vol! Voor de twee feestavonden op vrijdag- en zaterdagavond heb je kaarten nodig. Die koop je op onze website of bij de Keizer, doe dat snel, want het gaat momenteel hard! De VrijMiBo XXL is gratis toegankelijk, echter als je wil genieten van de gerechtjes van de BBQ heb je een XXL-kaart nodig, die reserveer je via een e-mail naar: info@helemaalhelvoirt.nl Vermeld daarbij het aantal personen, dan ligt die vrijdag bij de tent voor je klaar en kun je hem daar betalen. Ook de toegang voor Open Podium met maar liefst drie Live-bands(!) is gratis. Voor de beachvolleybal op zondag hebben we nog plek voor twee teams.

Wil je meer informatie over b.v. toegangskaarten, artiesten of tijden? Kijk op onze website of stuur een mail naar info@helemaalhelvoirt.nl Het weer wordt helemaal prima, dus we hopen zoveel mogelijk Helvoirtenaren te mogen begroeten bij de Helemaal Helvoirt!

www.helemaalhelvoirt.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *