Slider1
slider2

Verslag eerste lustrumtoernooi Walking Football v.v. Helvoirt

Foto: Old Stars Oisterwijk

HELVOIRT – 24 april 2024. De weersvoorspellingen waren slecht voor het eerste lustrumtoernooi op 17 april jl van Walking Football vv Helvoirt.

Behoudens een buitje hebben we het echter mooi droog gehouden en kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagd, sportief evenement met 7 teams uit de regio.
Een toernooi dat na een spannende finale tussen FC den Bosch en Old Stars Oisterwijk, waarin uiteindelijk penaltys de beslissing moesten brengen, gewonnen is door het Oisterwijkse team.
Deze gezellige ochtend is afgesloten met een gezamenlijke lunch. 

En dan kunnen we nu toe gaan werken naar het volgende evenement. Op 31 mei zullen we, samen met Nivo Sparta uit Zaltbommel en WVC Old Stars Mechelen (België), een toernooi spelen. Een toernooi gevolgd door een interland waar om de wisselbeker gespeeld gaat worden die vorig jaar door Mechelen is gewonnen. Dit alles vindt plaats op vrijdagmiddag op het Burgemeester van Hövell-sportpark in Helvoirt en ook hier zijn toeschouwers van harte welkom.

Zaterdag 01 juni zal een cultureel tintje krijgen als we onze Belgische gasten uitnodigen voor een stadswandeling door ’s-Hertogenbosch met aansluitend een rondvaart over de Binnendieze.

Dit alles mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Vught, stichting Leye fonds en Rabo Clubsupport.

Misschien tot vrijdag 31 mei? 

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *