Slider1
slider2

Tonpraoten Kneutergat

CROMVOIRT – 9 januari 2020. Het Tonpraoten in Kneutergat is niet meer weg te denken. 

Elke jaar worden in één van de weekenden van januari of februari twee avond-voorstellingen gegeven. Kneutergat prijst zich rijk met de vele artiesten van eigen bodem. De avonden kennen een vermakelijke afwisseling van tonpraters, sketch- en dansgroepen. Het is ieder jaar een groot succes, wat ook blijkt uit de artiesten en het publiek die telkens terugkeren. Al sinds 1980 een gouwe ouwe!

Zo ook komende editie:

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 organiseren we alweer voor de 41e keer het Tonpraoten in ‘t Wapen van Cromvoirt, St. Lambertusstraat 72 Cromvoirt.

In de ton staan dit jaar: Bart van Kuijk, Martin Schapendonk, Hans Reinold en Simone Beks. Er zullen ook nog sketches zijn van `Un Bietje van Allus`, `Du Bois en van den Bosch` en de Knacharschbrüder.

De presentatie is in handen van Rob Schuurmans en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door D’n Overschot en Tropical Discoshow.

De beiden avonden zullen klokslag 19:30 uur beginnen. Kom op tijd want tijdens een optreden zal er geen toegang zijn tot de zaal.

U komt toch zeker ook ?!

Kijk voor kaarten en meer informatie over deze fantastische avonden op onze website; www.kneuters.nl

 

De Kneuters wensen u heel veel plezier!

facebook.com/dekneuters.cromvoirt / instagram.com/dekneuterscromvoirt / twitter.com/Kneuters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *