Slider

Toch een beetje carnaval met de Carnavals Pubquiz

VUGHT – 25 januari 2021. Op zaterdagavond 13 februari organiseert C.V. De Kaoter is veur Laoter voor de vijfde keer de Carnavals Pubquiz. Voorgaande jaren vond deze gezellige avond plaats in “Grand Café Beleef!”. Dit jaar is de quiz vanwege de coronamaatregelen digitaal en kan iedereen vanuit thuis meedoen. Maar daarmee is het zeker niet minder leuk!

Dat carnaval in zijn gewone vorm niet door kan gaan, is voor de heren van De Kaoter is veur Laoter aanleiding om de pubquiz dit jaar op carnavalszaterdag te plannen. Zo ontstaat er toch nog een beetje een carnavalsgevoel in deze lastige tijden. Tijdens de pubquiz krijgen deelnemers tal van vragen voorgeschoteld over het lokaal, regionaal en internationaal carnaval. Gewone quizvragen, maar ook puzzels of vragen over film- en muziekfragmenten. En meestal met een ludieke knipoog.

Voordeel van een digitale quiz, is dat er dit jaar geen limiet is voor het aantal teams. Er zijn al ruim twintig teams ingeschreven, maar er is ruimte voor meer. Iedereen die dat wil kan een team vormen van maximaal vijf personen. Verzin tevens een teamnaam en wijs een teamcaptain aan. Met deze informatie kun je je inschrijven door te mailen naar info@dekaoterisveurlaoter.nl. Deelname kost € 11,- per team. Na de inschrijving krijgt iedereen verdere instructies toegestuurd over betaling en de werkwijze van het digitaal deelnemen.

Natuurlijk moeten we tijdens de quiz voldoen aan de dan geldende coronamaatregelen. Welke regels gelden op 13 februari kunnen wij nu nog niet voorspellen. Afhankelijk van de regels die vanaf 9 februari gaan gelden, zullen we desnoods aanvullende maatregelen nemen. Deelnemende teams worden door vanzelfsprekend dan zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *