Slider

Te Voet Te Veld voor hulphonden

HELVOIRT – 12 juni 2019. Stichting Te Voet Te Veld heeft onlangs het doel bepaald voor de opbrengst van de 39e winterwandeling op 29 december.

De keuze is gevallen op Hulphond Nederland. Die helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Hulphond Nederland heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.
De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid en ingezet door deskundige trainers en therapeuten. De trainers zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Expertisecentrum onderscheiden Hulphond Nederland zich met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Er is voor iedereen een juiste hulphond!
Steunen

Hulphond Nederland is van mening dat er geen financiële drempels mogen bestaan voor de aanvragers van een hulphond. Hulphonden worden dan ook tegen zo min mogelijke kosten ter beschikking gesteld. De gelden voor de opleiding en inzet van onze hulphonden worden bijeengebracht door donateurs, zakelijke sponsoren, serviceclubs en zorgverzekeraars, en komen uit giften, nalatenschappen en collectes. Daarom denkt Te Voet Te Veld een goede beslissing heeft genomen om in een van de laatste dagen van dit jaar in de benen te komen voor een gezonde wandeling voor een bijzonder doel. Noteer dus 29 december in de agenda!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *