Slider

Doe mee! KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten.

HELVOIRT – 12 juni 2019. Voor de KWF-afdeling Helvoirt zoeken we nog collectanten. Met slechts 3 uurtjes van je tijd breng je de dag dat we kanker verslaan dichterbij.

Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 1 t/m 7 september.

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF-Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom faciliteren en financieren we wetenschappelijk onderzoek, beïnvloeden we beleid en delen we kennis over kanker en de behandeling daarvan. KWF-afdeling Helvoirt helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen komen we steeds dichter bij een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Tijdens de collecteweek gaan ruim 80.000 collectanten door het hele land de straat op. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De collecte is dus van levensbelang.

Helaas zijn er in Helvoirt nog niet voldoende collectanten. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, zijn we op zoek naar nieuwe collectanten.
Meld je aan via kankerbestrijdinghelvoirt@ziggo.nl of 06-37474344.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *