Slider1
slider2

Straten opnieuw verlicht in de donkere wintermaanden.

HELVOIRT – 20 november 2019. De komende donkere wintermaanden zijn de winkelstraten van Helvoirt al weer voor de derde keer mooi verlicht.

Dit project wat we in 2017 zijn aangegaan voor 5 jaar en waar toen zelfs een stichting voor in het leven is geroepen gaat tot nu toe geweldig. Een grote groep lokale ondernemers is destijds ingestapt, de Gemeente Haaren maakte een gebaar door de stroomkosten jaarlijks op zich te nemen en via giften van wat bedrijven, particulieren en stichtingen is de begroting tot het vierde jaar afgedekt. Maar om hiermee door te kunnen blijven gaan voor nu en in de toekomst moeten we toch nog wat financiële hulp hebben. Dus draagt u dit initiatief een warm hard toe, wilt u Helvoirt leefbaar houden dan graag u aandacht!!!

We zijn met Stichting verlichting Helvoirt dit aangegaan voor 5 jaar in een overeenkomst waarbij we de armaturen in een huurkoop contract hebben zitten. Na 5 jaar zijn we dus eigenaar en zullen de kosten aanmerkelijk lager zijn dan nu.

Een éénmalige bijdrage, gift of misschien wilt u wel een led armatuur adopteren. Kortom er is van alles mogelijk!!! Wilt u meer info neem dan contact op met een van de bestuursleden. Vind u de verlichting gewoon mooi en denkt u daar heb ik wel enkele of meerdere euro’s voor over???  Ook dat kan. Dan graag dit bedrag overmaken op het rekeningnummer: NL43RABO0320328104 t.n.v. Stichting Verlichting Helvoirt.

Met vriendelijke groet, namens Stichting Verlichting Helvoirt: Edwin Pijnenburg, Derk van Hattum en Monique Coppens. 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *