Slider1
slider2

Stichting Hulp voor Oekraïne verkoopt gala kleding om geld in te zamelen.

HELVOIRT – 13 maart 2023   Stichting Hulp voor Oekraïne is al langer dan een jaar bezig met het inzamelen van geld en hulpgoederen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Er zijn al 20 vrachtwagens met hulpgoederen naar Oekraïne gestuurd. Ook wordt er nog steeds dagelijks geshopt in onze ‘’Shop voor Nop’’ door Oekraïense vluchtelingen. Daarnaast organiseren wij verschillende evenementen om geld in te zamelen, waarvan we hulpgoederen kunnen kopen.
In de maanden maart, april en mei gaan we gala kleding verkopen. U kunt bij ons komen winkelen voor gala jurken en pakken, in alle soorten en maten. Alle jurken en pakken mogen weg tegen een donatie van €20 per stuk. Alle opbrengst wordt uiteraard gebruikt om hulpgoederen te kopen! Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:00. Op zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00.
Daarnaast zijn alle donaties meer dan welkom. Er is nog steeds veel behoefte aan houdbaar eten, medicijnen, hygiëneproducten, etc. Voor meer informatie over onze stichting en kunt u onze website bezoeken www.hulpvooroekraine.nu
Wij zien u graag langskomen bij ons aan de Esscheweg 105 in Vught. Door wegwerkzaamheden momenteel alleen bereikbaar via de ingang bij Wolfskamerweg 47.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *