Slider1
slider2

Open dag: Dagopvang Sweensstein

HAAREN – 1 maart 2023. Op zondag 19 maart is er een open dag bij Dagopvang Sweensstein. Tussen 10.00 en 18.00 uur kunt u zien wat er allemaal te doen is en hoe de opvang er uit ziet.

Wij willen vier dagen in de week mensen met een vorm van dementie opvangen tussen 10.00 en 16.00 uur. Op woensdag zijn we gesloten.

Omdat het in onze maatschappij in deze tijd de gewoonte is om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen, kan het voor partners en/of mantelzorgers een uitkomst zijn wanneer wij mensen met een vorm van dementie één of twee dagen in de week opvangen. Zo kunnen deze mantelzorgers rustig een dagje weg, ergens koffie/thee drinken, op bezoek bij familie of vrienden of gewoon lekker thuis blijven zonder te hoeven zorgen voor hun partner of ouder.
Onze gasten geven we échte persoonlijke aandacht, en we organiseren fijne activiteiten die passen bij de behoeftes van onze gasten.

Gastvrouw is Harriëtte Maas, verpleegkundige met ervaring in het werken en zorgen voor mensen met een vorm van dementie. Gastheer is Henry Hoogaars, een handige creatieveling met mensenkennis en ervaringsdeskundige.

U kunt zich aanmelden als gast vanaf 1 maart, wij starten op maandag 3 april aanstaande met onze dagopvang Sweensstein.

Voor meer informatie:
Website: www.dagopvangsweensstein.nl
Email: dagopvangsweensstein@gmail.com
Tel.nr.: 06-3817 2077

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Twan de Jongh , 2 maart 2023 @ 09:24

    Dit is een aanwinst voor onze mooie gemeenten Haaren, Helvoirt, Vught, Oisterwijk, Udenhout enz. . Ik kom zeker een keer op mijn bezemsteel en met mijn toverstok naar Sweenstein gevlogen, voor een heerlijk bakje koffie. Want uit ervaring weet ik dat het heerlijk toeven is bij jullie. Gastvrijheid zal ook bij Sweenstein hoog in het vaandel staan. Heel veel plezier met het geven van jullie liefde aan de ouderen onder ons. Groet Twan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *