Slider

Stand van zaken reconstructie N65

HELVOIRT – 8 juli 2019┬á De rijksweg N65 krijgt langzaam maar zeker zijn definitieve vorm.

Dit geldt niet alleen voor de weg zelf maar ook voor het gebied er om heen.

Informatieavond
Op 12 juni heeft er een informatieavond plaatsgevonden over de reconstructie van de N65. Het proces rondom het bestemmingsplan kwam aan de orde en men kon het ontwerp met de wijzigingen sinds december nogmaals bekijken. Daarnaast kon ook bekeken worden waar de geluidschermen geplaatst worden en zijn keuzes uitgelegd voor de te treffen geluidsmaatregelen aan de weg zelf.

Ontwerpbestemmingsplan
Achter de schermen is het projectteam N65 nu bezig om het ontwerpbestemmingsplan verder gestalte te geven. Dan gaat ook de formele inspraakprocedure van start. De laatste onderzoeken worden in de komende weken afgerond en verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan. Dit plan wordt voor de zomerperiode afgerond.
Omdat we graag iedereen de gelegenheid willen geven om het ontwerpbestemmingsplan in te kunnen zien, verplaatsen we de ter inzagelegging naar eind augustus en september. Hier wordt u nog nader over geïnformeerd.

Animatie
Wist u dat er een nieuwe animatie beschikbaar is? In dit korte filmpje ziet u hoe de weg er na de werkzaamheden uit komt te zien. U vindt de animatie, de presentatie van 12 juni en de laatste ontwerptekeningen terug op onze website: www.haaren.nl/N65

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *