Slider1
slider2

Staatssecretaris ontvangt plan voor station Helvoirt

HELVOIRT –¬† 17 november 2020.¬†Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft het lightrailplan van de D66-afdelingen Vught/Helvoirt, Tilburg en Den Bosch ontvangen.

Het plan omvat onder meer een halteplaats in Helvoirt, maar ook andere plekken tussen Tilburg en Den Bosch worden door D66 als kansrijk gezien.

Vorige week werd zondag (LINK NAAR OUD BERICHT?) werd het plan aangeboden aan D66-fractievoorzitter Rob Jetten, die het enthousiast in ontvangst nam. Nu heeft dus ook de staatssecretaris het, zo laat zij in een videoboodschap weten.

Een halteplaats voor een trein in Helvoirt is een van de speerpunten van D66 bij de verkiezingen van 18 november. Als enige partij heeft D66 hier ook een plan van aanpak voor gemaakt en heeft dit ook via de partijlijn in ‘Den Haag’ aanhangig gemaakt. D66 is blij met het enthousiasme waarmee het in ontvangst is genomen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Jan Van Balkom , 18 november 2020 @ 07:50

    Dat is een mooi bericht. Een bewijs van daadkrachtige lobby voeren. Maar vooral een oplossing voor dorp Helvoirt. Tel daarbij nog een langzaam-verkeertunneltje onder het spoor en Helvoirt is weer een geheel. Ruim 10 jaar geleden stond er in ’t Pomphuiske al een eerste artikel waarin de vanzelfsprekendheid van een opstapplaats voor de trein in Helvoirt werd bepleit. Dikke PLUS voor D66!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *