Slider1
slider2

Sportspreekuur in Helvoirt!!

HELVOIRT – 21 oktober 2020. Mijn naam is Stijn Poos, Ik ben in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien werkzaam bij fysiotherapie Helvoirt.

Stijn Poos

Ik richt mij in mijn werk op sport en orthopedisch gerelateerde klachten. Dat wil zeggen; Voor klachten aan spieren, pezen en gewrichten kunt u bij mij terecht.
Bij Fysiotherapie Helvoirt combineer ik mijn werk als fysiotherapeut ook met het geven van medische fitness training. Door mijn ervaring in de trainingswereld en kennis als fysiotherapeut kan ik u op beide vlakken begeleiden naar uw herstel. In de toekomst wil ik de masteropleiding tot manueel therapeut gaan volgen.

In mijn vrije tijd ben ik zelf regelmatig te vinden in de sportschool.

Sportspreekuur
Wij als fysiotherapie Helvoirt willen sporters graag ondersteunen om zo efficiënt en verantwoord mogelijk te sporten. Daarom is fysiotherapie Helvoirt sinds kort gestart met een sportspreekuur. Sporters kunnen op donderdag tussen 18.00 en 19.00 terecht voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Aan de hand van een screening van +/- 10 min zal de therapeut bekijken wat hij voor de sporter kan betekenen op het gebied van training en herstel. Wanneer u zich wilt inschrijven voor het sportspreekuur dan zouden wij het op prijs
stellen als u van tevoren contact met ons opneemt. Zo kunnen wij de regels van het RIVM in acht nemen. Inschrijven kan telefonisch op 0411-642014 of mail even naar info@fysiotherapiehelvoirt.nl

“Locatie Helvoirt” Valkenierstraat 8b 5268 DK Helvoirt
“Locatie Vught” Lidwinastraat 57A 5262 EN Vught

www.fysiotherapiehelvoirt.nl    info@fysiotherapiehelvoirt.nl    telnr. 0411 642014

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *