Slider1
slider2

Sponsorverkiezing

Beste dorpsgenoten,

HELVOIRT – 27 maart 2023. Zo’n vijf jaar geleden heb ik een nieuwe knie gekregen bij de gespecialiseerde kliniek ViaSana. Dankzij een uitstekende behandeling van een orthopedisch chirurg van ViaSana kon ik daarna weer alles met de knie!

In maart is ViaSana een sponsorverkiezing gestart waarbij (oud)patiënten die dankzij een behandeling in deze kliniek weer volop in beweging zijn. Zij maken kans op een donatie voor een sportclub, goed doel of hobbyvereniging naar keuze.
Ik zou graag een donatie willen geven aan de Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt (SOC) Deze vereniging werkt keihard voor de jeugd, zeker met Carnaval en organiseert tal van activiteiten voor de jeugd, zoals de kletsmiddagen voor kindercarnaval. Dit jaar deden daar 43 kinderen aan mee.

ViaSana heeft drie sponsorbedragen ter beschikking gesteld: 2.500 euro, 1000 euro en 500 euro. Om een bedrag te winnen voor de SOC moeten er dus zoveel mogelijk mensen een stem op mij (en dus de SOC) uitbrengen.
Op vrijdag 7 april om 12.00 uur sluit de stemming.

Als je klikt op onderstaande link kun je op mij stemmen.
De SOC verdient het om een van de drie sponsorbedragen te winnen zodat wij nog meer voor de Helvoirtse jeugd kunnen doen. Doe dus mee en stem hieronder op de stemknop

Alvast hartelijk bedankt!

Jozef van Hattum
(namens de SOC)

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *