Slider1
slider2

Speeddaten met Welzijn Vught

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 8 mei 2023. Heb je interesse om als vrijwilliger een bijdrage te leveren in onze gemeente? Welzijn Vught nodigt je uit om op 22 mei kennis te komen maken tijdens een heuse speeddate. Je maakt kennis met de medewerkers, andere vrijwilligers en met mensen uit de gemeente, die gebruik maken van de diensten van Welzijn Vught. 

Er zijn 2 rondes: van 16.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur. De medewerkers en vrijwilligers van Welzijn Vught zijn aanwezig om jou te verwelkomen en te informeren. Meld je aan, zodat we weten of we op je mogen rekenen. Het vindt plaats in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg (Lidwinastraat 12-c, 5262 EP Vught).

Verbinder en motivator 

Welzijn Vught is actief in Cromvoirt, Helvoirt en – uiteraard – Vught. Welzijn Vught maakt het mogelijk dat inwoners elkaar helpen en elkaar weten te vinden. Welzijn Vught is de verbinder tussen de hulpvrager en vrijwilliger. “We vinden elkaar op een gelijkwaardige manier, blijven samen in gesprek, leren van elkaar. “Kortom, we hebben aandacht voor elkaar”, aldus Manal Fares, coördinator maatschappelijke begeleiding statushouders.

Over Welzijn Vught
Bij Welzijn Vught zijn ruim 180 vrijwilligers actief bij allerlei activiteiten. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we veel uiteenlopende activiteiten en diensten voor onze dorpsgenoten realiseren. Bij Welzijn Vught kun je jezelf op verschillende manieren inzetten als vrijwilliger. Er is voor ieder wat wils, want je moet het natuurlijk zelf ook leuk vinden! Op dit moment zoeken we met name vrijwilligers voor: de hulpdiensten zoals bijvoorbeeld boodschappenhulp, klussendienst en computerdienst en de maatschappelijke begeleiding van nieuwkomers, als ook vrijwillige wijk- of dorpsondersteuners.

Voor elke vrijwilliger de juiste klus
Jouw kwaliteiten en agenda kunnen aansluiten bij een van bovenstaande functies. We gaan hierover graag met jou in gesprek tijdens de speeddate.

Aanmelden voor de speeddate kan op: https://welzijnvught.nl/nieuws/speeddaten-op-22-mei/

Ook kan het telefonisch via het algemeen nummer van Welzijn Vught 073-6565350.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *