Slider

Signeersessie debuutboek Camiel Wijffels

HELVOIRT – 1 september 2019. Op zaterdag 14 september 2019 signeert de Helvoirtse schrijver Camiel Wijffels zijn debuutboek “Je hersens in de pot vinden” van 10:00 tot 12:00 uur in D.I.O drogisterij te Helvoirt.

In dit boek geeft hij een kijkje in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Hij licht een tipje van de sluier op zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt.

Mensen met hersenletsel lopen vaak tegen een muur van onbegrip aan. Zij hebben moeite om uit te leggen aan hun partner, familie en vrienden waar zij last van hebben. Daar kan dit boek, dat is geschreven in gemakkelijk Nederlands met korte zinnen en eenvoudige woorden,  bij helpen. Het bevat een feest van herkenning voor de getroffenen, en een echte eyeopener voor de naast betrokkenen.

“Je hersens in de pot vinden” is het eerste boek van Camiel Wijffels (1965). Hij heeft zelf een ernstig herseninfarct gehad in 1994, dus hij spreekt uit ervaring. Een boek speciaal voor volwassenen die weer even kind geworden zijn.

 “Je hersen in de pot vinden” is te koop in de boekhandel, via LevenMetHersenletsel.eu of elders online.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *