Slider

Shetlander verzorger gezocht Helvoirt/ Cromvoirt

HELVOIRT/CROMVOIRT – 3 augustus 2020. Voor de trouwe Harry (26) en ondeugende Bram (6) ben ik op zoek naar iemand die ze extra aandacht kan geven!

Harry en Bram zijn super lief en werklustig en verdienen meer uitdaging en liefde. Ze gaan graag mee uit wandelen in de Loonse en Drunense duinen, Harry kan voor de kar, ze houden van loswerken, ze kunnen kunstjes, ze zijn beiden beleerd onder het zadel (max 40 kg en Bram moet nog doorgereden worden).

Ik ben niet per se op zoek naar een jong iemand die ook daadwerkelijk op ze kan rijden. Een volwassene die wat tijd over heeft en zin heeft het werk met paarden weer op te pakken, is ook meer dan welkom! Ervaring met paarden is wel een must, zeker omdat ze in een kudde staan met 2 andere grote paarden. Ze staan vlakbij groepsaccommodatie De Hoge Distel.

Als jij degene bent (of kent) die ik zoek, of wil je meer informatie? Ik hoor heel graag van je! Je kan me bereiken op 06 46 14 15 43 of mail naar wiekevkollenburg@hotmail.com

Liefs Wieke

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *