Slider

Auto tegen boom; bestuurder vermoedelijk onder invloed van drugs

BIEZENMORTEL 2 augustus 2020 (06.10 uur) Op de N65 bij Biezenmortel is in de nacht van zaterdag op zondag een auto tegen een boom gereden. Het ongeval gebeurde rond half een.

De auto reed op de N65, in de richting van Tilburg, tussen Biezenmortel en Udenhout. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto, met daarin een mannelijke bestuurder, van de weg en kwam aan de rechterkant van de weg tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder van de auto raakte bij het ongeval gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is na het ongeval achter de ambulance aan naar het ziekenhuis gereden. Men vermoedt dat de bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur is gestapt.

Er zal bloed worden afgenomen, van de man afkomstig uit Tilburg, om vast te stellen wat de bestuurder precies heeft gebruikt. De politie doet verder onderzoek!

De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd en enige tijd was er een rijstrook afgesloten.

Bron/foto’s: Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *