radio janske en franske gaat dit jaar live,wat houd dit in !

dit jaar is het voor het eerst in de geschiedenis van radio janske en franske dat we live te bewonderen zijn op locatie.

waarom zult u zich afvragen,wel om het feit dat de gebruikte frequentie (106.1fm) vanaf vorig jaar in gebruik is door radio mexico.

vanwege dit feit was er dus voor ons geen mogelijkheid meer om uit zenden via onze gebruikelijke frequentie,maar nadat we overleg hadden gehad met medewerkers van de h.o.s en radio mexico hebben ze ons de mogelijkheid geboden om op caranavalszondag toch te kunnen uitzenden via 106.1 fm.

omdat radio mexico dus ook niet meer illigaal uitzend ,is het dus ook voor het eerst dat wij dit ook niet meer doen en dus alles legaal is.

dus kwam het idee op tafel om na al die jaren op geheime locatie te hebben gezeten,dit jaar de locatie van te voren bekend te maken en iedereen de mogelijkheid te bieden om eens een kijkje te nemen achter de schermen van radio janske en franske,wie zijn nu de dj’s ? wat voor apperatuur word er gebruikt en hoe gaat het een en ander in zijn werk ? nieuwsgierig ? kom dan op zondag 6 maart vanaf 10.00u naar de kastanjelaan , de winkel tussen slagerij timmermans en groente en fruit van de loo  is de locatie waar vanuit radio janske en frankse gaat uitzenden.

daar is alles live te volgen en is ook de muziek en de dj’s buiten te horen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *