Slider

PvdA-GroenLinks zoekt gesprek met Helvoirt

HELVOIRT/VUGHT – 15 januari 2020. Nog één jaar voordat het dorp Helvoirt onderdeel wordt van de nieuwe gemeente Vught. PvdA-GroenLinks heet alle nieuwe inwoners in Helvoirt alvast van harte welkom. De partij wil graag nader kennis maken. Niet door u uit te nodigen om naar óns te komen. Nee, juist door bij u op bezoek te gaan. Daarom bieden we alle Helvoirtse verenigingen en organisaties aan ons uit te nodigen voor een werkbezoek. 

De partij wil de inwoners en organisaties van Helvoirt het komend jaar graag beter leren kennen. In Vught gaat de fractie van PvdA-GroenLinks al regelmatig op werkbezoek of snuffelstage. Dit wil de partij komend jaar ook in Helvoirt doen. Dus nodig ons gerust uit bij uw vereniging of organisatie! Dat kan door een uitnodiging te sturen naar info@pvda-gl.nl of door contact op te nemen met de fractieleden.

Afgelopen voorjaar is een delegatie van PvdA-GroenLinks al rondgeleid in Helvoirt. Op 15 juni zijn samen met Progressief’96 per fiets verschillende locaties in en om Helvoirt bezocht. Daarbij is uitvoerig gesproken over de N65, woningbouw, een treinstation, het buitengebied etc. PvdA-GroenLinks is heel blij met deze warme overdracht en zet deze progressieve politieke samenwerking de komende jaren graag voort als ‘PvdA-GroenLinks Vught, Helvoirt en Cromvoirt’.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *