Slider

Pupillen VV Helvoirt genieten volop in Stadion de Vliert!

HELVOIRT –  4 juli 2020. Afgelopen middag heeft de selectie van VV Helvoirt in het stadion van FC Den Bosch een trainingsclinic gegeven aan de pupillen van de club.

Het was onderdeel van de afsluiting van het seizoen, dat door de coronacrisis wat anders was dan normaal, maar dat maakte deze afsluiting niet minder spectaculair.
De meeste jonge voetballers dromen ervan om profvoetballer te worden, te spelen in een vol stadion en dat je naam door het stadion klinkt. Ok, er waren dan wel geen toeschouwers vandaag, maar voor een groot deel moet de opkomst alleen al voor alle jonge spelertjes toch wel als een hoogtepunt worden beschouwd.

Eén voor één werden ze door de stadionspeaker van FC Den Bosch aangekondigd en onder muzikale begeleiding kwamen ze het veld op. Nadat er even een warming-up was gedaan met de Snollebollekes kon de middag van start.

Er deden ruim 70 spelers mee en 10 leden van de selectie gaven, misschien wel net zo fanatiek als de spelers zelf, vakkundig de leiding over diverse spellen. Zowel in als buiten de lijnen genoot iedereen zichtbaar. Een van de mensen aan wie de pupillen deze mooie middag te danken hebben is Frank van Eekeren. Hij werkt namelijk in het jeugdvoetbal, was ook jeugdleider geweest bij de VV Helvoirt en heeft z’n contacten bij FC Den Bosch, en zo is de bal een beetje gaan rollen.

Maar niet alleen VV Helvoirt mag gebruik maken van het veld van Den Bosch, ‘’bijna alle regioclubs mogen, als ze willen, hier met hun pupillen een paar uur trainen’’ aldus van Eekeren. ‘’het is goed voor het stadion, dat zo niet lang leeg blijft en zo houdt FC Den Bosch toch ook een beetje binding met de regionale clubs’’.

Zo had voordat Helvoirt met z’n jeugdspelers arriveerde, RKVV Nulandia al met hun pupillen in het stadion getraind. Na ruim 2 uur gingen alle pupillen, zichtbaar nog niet allemaal moe, met een vrolijk gezicht van het veld. Ook de mensen van de selectie waren tevreden over hoe deze middag verlopen is. De pupillen zijn weer een voetbalervaring rijker. Namens de VV Helvoirt willen we FC Den Bosch bedanken voor de gastvrijheid en voor de mooie middag die de spelers (en begeleiding) hebben gehad! Op de Facebookpagina van VV Helvoirt zijn nog meer foto’s te vinden dan de foto die hier te zien is.

Bron: Jurgen Hamers

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *