Slider

Pubquiz ‘Wie Kent Vught’ in Helvoirt

HELVOIRT –  9 oktober 2019. Helvoirt komt bij Vught. Maar wat weet Helvoirt van Vught? Vast al een heleboel, maar toch een proef op de som.

Op vrijdag 1 november wordt daarom in het HelvoirtHuis de quiz ‘Wie Kent Vught’ georganiseerd. Het is een pubquiz waar iedereen aan mee kan doen waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Teams kunnen zich vanaf nu opgeven.

Op 1 januari 2021 worden Helvoirt en Vught samengevoegd. Dan kun je niet genoeg van elkaar weten. Dat bracht de D66-fdeling voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt op het idee om een pubquiz te houden in Helvoirt onder de naam ‘Wie Kent Vught’. Deelnemers krijgen allerlei vragen over Vught. Geen taaie politieke kost, maar leuke, interessante en bovenal ludieke (meerkeuze)vragen passeren de revue in woord én beeld. Voor de beste teams zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen. Vughtse prijzen uiteraard.

Teams, koppels en individuelen kunnen zich vanaf nu opgeven

Ja maar moet Vught dan ook niet wat leren over Helvoirt? Maar natuurlijk! Ook andersom wordt de quiz nog georganiseerd en dan zijn er uiteraard alleen Helvoirtse prijzen te winnen. Maar eerst is Helvoirt aan de beurt en wel op vrijdag 1 november. Teams van 4 personen (een persoon meer of minder mag ook) kunnen zich vanaf nu opgeven via pubquiz@d66vught.nl
Individuelen of koppels mogen zich ook aanmelden. Dan maken we van die aanmeldingen zelf teams. Deelname kost niets. Inloop vanaf 19.30 uur en de quiz begint om 20.00 uur.

Iedereen is van harte welkom

Nee, een politiek-inhoudelijke avond wordt het zeker niet, maar als het aan de organisatie ligt wel een hele gezellige. Het eerste rondje is uiteraard van D66. En wil je alleen als toeschouwer komen, ook dan ben je van harte welkom. Tot 1 november!

Opgave of vragen:

Mail naar pubquiz@d66vught.nl of app naar 06-14518898

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *