Slider

Playbackshow V.V. Helvoirt

HELVOIRT – 13 januari 2020. Zaterdag 11 januari stond bij de plaatselijke voetbalvereniging een keer niet in het teken van voetbal maar in het teken van muziek.

Het was weer tijd voor de jaarlijkse playbackshow. Nagenoeg alle teams kwamen in actie op het podium van een mooie versierde kantine van v.v. Helvoirt.

Vanaf 13.00 uur was de kantine open. Waarbij vanaf 14.00 uur de eerste acts het podium betraden. Dit waren de pupillen. Aan het eind van de middag werden de acts voortgezet door de diverse junioren teams, met in het begin van de avond nog een live optreden van Niels Kollenburg. Later waren het de senioren die het podium betraden.

De gehele dag was het volle bak in de kantine van de voetbalvereniging met een breed scala aan acts, waarin door iedereen in meer of mindere maten tijd en energie was gestopt. Dat de playbackshow leeft bij de club bleek uit het niveau van de diverse optredens bij groot en klein.

Elk jaar weer proberen de teams onderling elkaar te overtreffen en dat heeft tot gevolg dat het voor de jury steeds lastiger word. Uit de drie leeftijdscategorieën werden door de jury steeds een winnaar gekozen. We willen iedereen bedanken die zich voor deze dag heeft ingezet dan ook weer super bedanken en zeggen tot volgend jaar!!!

FOTO’S KLIK HIER

Foto’s Gerben v/d Bruggen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *