Slider1
slider2

Overlast van hondenpoep

Vught – 4 maart 2021. Vanuit Helvoirt krijgen we bij de gemeente veel klachten over hondenpoep op straat, op speelveldjes en in parken. 

We roepen hondenbezitters dan ook op om gebruik te maken van de hondenuitlaat-plaatsen.. Hier kunnen honden naar hartenlust ravotten en hun behoefte doen, zonder dat het voor overlast zorgt. Heeft uw hond buiten de toegestane perken hoge nood? Dan vragen we u de rommel op te ruimen. Want opgeruimd staat netjes en zo houden we de openbare ruimte schoon en aangenaam voor iedereen. Werkt u hieraan mee? Dank u wel!      

Bron: gemeente Vught

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Jan van Engelen , 5 maart 2021 @ 09:07

    Gemeente Vught,wilt u dan ook de paardenbezitters,dus ruiters en menners van wagens,oproepen hun paardenstront op te ruimen van het fietspad en voetpad?
    Natuurlijk dient hondenpoep opgeruimd te worden van de straat.Maar paardenbezitters vertikken het en daar erg ik mij aan.En die paardenhopen zijn heel wat groter dan van een hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *