Slider1
slider2

Oudpapier wagen in brand

Update 14.25 uur

VUGHT – 17 november 2021. De lading van een vuilniswagen heeft woensdagochtend rond 10.10 uur in brand gestaan op de N65 bij Vught. Het gaat om een lading papier. De snelweg is dicht geweest vanaf knooppunt De Baars in de richting van Den Bosch, maar is inmiddels weer open.

De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer kwam ter plaatse. De N65 (en een deel van de A65 bij zowel Berkel-Enschot als Vught) tussen Tilburg en Den Bosch was tijdelijk afgesloten voor verkeer. De ANWB adviseerde bestuurders om te rijden via Eindhoven (over de A58 en A2), dat leverde ongeveer tien minuten vertraging op.

Rond 11.15 uur was het vuur zo goed als uit. De klep van de vrachtwagen stond gedeeltelijk open, maar kon niet verder open of dicht, wat waarschijnlijk kwam door de brand. Dit maakte het lastig om te checken of de lading nog smeulde. De weg is inmiddels weer vrij.

Bron/foto’s: Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *