Slider1
slider2

Dankbaarheid en hoop

HELVOIRT – 17 november 2021. Op zaterdag 20 november staat onze viering in het teken van dankbaarheid en hoop.

Peer Verhoeven

We zijn dankbaar voor ruim 31 jaar Open Kerk Helvoirt. Al die tijd heeft Peer Verhoeven deze kleine geloofsgemeenschap weten te bezielen met zijn teksten en liederen, die in al hun eenvoud haast ieders hart weten te raken. Nu hij op hoge leeftijd het stuurwiel aan anderen gaat overgeven, zijn we hem dankbaar voor zijn inzet en inspiratie.

Hoewel we hem node gaan missen zien we de toekomst hoopvol tegemoet. Want in ons midden zijn er genoeg talentvolle en toegewijde vrouwen en mannen om een succesvolle doorstart mogelijk te maken. Dus we blijven het leven vieren en we blijven dat doen in de geest en de stijl zoals die door Peer Verhoeven in de Open Kerk Helvoirt gegroeid zijn.

Viering vol dankbaarheid en hoop, zaterdag 20 november a.s., aanvang 19.00 uur, in de Oude Sint Nicolaaskerk, Van Grevenbroeckstraat 2, Helvoirt. Iedereen is welkom!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *