Slider1
slider2

Open Middag Gezondheidscentrum Helvoirt

Bij Gezondheidscentrum Helvoirt, waarvan de deuren op maandagmiddag 6 januari 2020 openen, kunt u terecht voor fysiotherapie en ergotherapie. Wij zullen het aantal dagdelen dat wij open zijn en onze openingstijden geleidelijk uitbreiden. 

De fysiotherapeut is specialist in bewegen en de aangewezen persoon om u te behandelen en begeleiden bij klachten aan spieren, banden, zenuwen, gewrichten en pezen. In onze praktijk in Helvoirt kunt u naast verrichtingen op het gebied van algemene fysiotherapie en sportgerichte fysiotherapie, ook terecht voor manuele therapie, dry needling en medical taping. Pieter Vromans is naast zijn werk als behandelend fysiotherapeut in deze praktijk ook betrokken als fysiotherapeut bij Voetbalvereniging Helvoirt.

Wanneer aanvullende behandeltechnieken nodig of gewenst zijn, kunt u terecht bij onze praktijklocatie in Vught, Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk. Hierbij kunt u denken aan echografie voor het stellen van een meer gerichte diagnose of shockwavetherapie en EPTE therapie bij aanhoudende spier- en/of peesklachten. Daarnaast biedt onze praktijk in Vught fysiotherapiespecialisaties als bekkenfysiotherapie en haptonomie en vindt u daar tevens onze gespecialiseerde kinderpraktijk. Ook acupunctuur behoort tot de behandelmogelijkheden. Waar nodig zullen onze therapeuten in Vught en Helvoirt als één behandelteam doelgericht samenwerken aan uw herstel.

Naast fysiotherapie bieden wij in onze praktijk ergotherapie, dat een goede aanvulling kan zijn op de behandeling door de fysiotherapeut. Deze laatste richt zich op de pijnklacht zelf, terwijl de ergotherapeut zich richt op het gewenste zelfstandig kunnen uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven.

Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, zodat u zonder tussenkomst of verwijzing van een arts een afspraak kunt maken. Met al uw vragen en/of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen met onze praktijk. Onze assistentes zijn op werkdagen van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, via telefoonnummer 0411-650080​ of via mailadres info@gchelvoirt.nl. Wij staan u graag te woord.

website van Gezondheidscentrum Helvoirt.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *