Slider1
slider2

Helvoirtenaren 2019 bekend gemaakt op nieuwjaarsreceptie in HelvoirThuis

Christ & Jet van Iersel benoemt tot Helvoirtenaar 2019 boven de 40 voor hun vele vrijwilligerswerk

HELVOIRT – 1 januari 2020. Het echtpaar Christ & Jet van Iersel is in het HelvoirtThuis te Helvoirt op nieuwjaarsdag uitgeroepen tot Helvoirtenaar 2019 boven de 40. Sandra van der Linden – van Diessen werd benoemd tot Helvoirtenaar onder de 40.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Helvoirt kregen deze genomineerde vrijwilligers de prijzen. Er waren dit jaar meer bezoekers bij de nieuwjaarsreceptie dan een jaar geleden. Toen waren er 100 inwoners uit Helvoirt die elkaar alle goeds toewensten. De nieuwjaarsreceptie is een initiatief van TinH (Thuis in Helvoirt), de Vereniging 55+, Plein Helvoirt en ’t Pomphuiske.

Sandra van der Linden is benoemd tot Helvoirtenaar onder de 40. De kinderen delen mee in de blijdschap

Sandra van der Linden, geboren in 1984, is Helvoirtenaar onder de 40 geworden. De actieve dame zet zich voor meerdere projecten in Helvoirt in die al een tijdje bestaan zoals het Helvoirts Weekend en het Bonte Keiespellers Aovonden. Verder is zij actief bij nieuwe zaken zoals de natuurspeeltuin
Sandra van der Linden liet zich nomineren op voordracht van anderen. Het liefst staat zij niet in de schijnwerpers liet zij weten.

Christ van Iersel, geboren in 1951, is op vele plaatsen actief bij diverse evenementen in Helvoirt maar ook bij verenigingen in deze plaats waarbij hij zich inzet als vrijwilliger. Hij hoopt dat plaatsgenoten hun voorbeeld opvolgen en zich gaan inzetten voor de gemeenschap van Helvoirt op plekken waar zij goed uit de verf komen en iets kunnen betekenen voor de gemeenschap. Zijn vrouw Jet van Iersel, geboren in 1950, vertelde super trots te zijn op de ontvangen titel. Zij onderstreepte de woorden van haar man : “Hopelijk gaan anderen ons voorbeeld volgen.”

Van onze correspondent.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • hans van rooij , 2 januari 2020 @ 15:46

    christ en jet van harte gefeliciteerd met al het vrijwilligers werk en dat je het nog lang mag doen,ik ben ook op weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *