Slider

Opbrengst van Essche Fietsdag naar SamenLoop voor Hoop

ESCH – 26 mei 2019. De complete opbrengst van de Essche Fietsdag die op 23 juni plaatsvindt, zal worden geschonken aan SamenLoop voor Hoop Esch. Het gaat daarbij om het inschrijfgeld van 4 euro per persoon.

 Tijdens de 31ste Essche Fietstocht kunnen deelnemers 40, 70 en 100 kilometer fietsen. De tocht van 40 kilometer gaat naar de Emmamolen in Nieuwkuijk en via Cromvoirt langs de IJzeren Man weer terug naar Esch. 

Deelnemers aan de 70 kilometer rijden tot de Emmamolen dezelfde route en gaan daarna naar de Lachende Vis in Empel. Dan wordt langs het Máximakanaal via Den Dungen, Middelrode en Sint-Michielsgestel weer terug gereden. 

De langste route voert naar Heusden, via Ammerzoden naar de Lachende Vis in Empel. Dan fietsen deelnemers via Gewande, Kruisstraat en Middelrode weer terug naar Esch.

 

De start is vanuit Ons Café in Esch, voor de 40 kilometer tussen 9.00 en 13.00 uur, voor de 70 kilometer tussen 8.00 en 12.00 uur en voor de 100 kilometer tussen 8.00 en 10.30 uur.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *