Slider1
slider2

Ongeval kruispunt Helvoirt (N65)

HELVOIRT – 12 januari 2021. Er heeft zojuist een ongeval plaats gevonden op het kruispunt van Helvoirt.

Vanaf Vught richting Tilburg reed een personenauto, waar achterop een autoambulance is gebotst omdat die chauffeur dacht dat de auto voor hem af wilde slaan. Dit bleek niet het geval te zijn. Ook schampte de autoambulance een vrachtwagen door de uitwijk manoeuvre. 
De personenauto botste vervolgens tegen een lichtmast. De auto stond ineens omgekeerd midden op het kruispunt  De ravage is groot. Ambulance is ter plaatse voor de bestuurster van de personenauto. Deze mevrouw heeft last van haar rug maar hoeft niet mee met de ambulance.

De N65 is momenteel weer open voor verkeer!

Verbalen uitgedeeld.

Er zijn minimaal vier automobilisten die een proces verbaal hebben gekregen omdat ze meende toch, ondanks dat de weg tijdelijk afgesloten is, door moesten rijden. “Schandalig noemt de politie dergelijke acties, de officier van justitie bepaald de hoogte van het bedrag”. 

Bon/Foto’s bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *