Slider1
slider2

Noten op de Noen: Prijswinnaars I.V.C. komen naar Helvoirt

HELVOIRT – 2 oktober 2020. Het is altijd spannend, de Stichting Noten op de Noen heeft een afspraak met het IVC (Internationaal Vocalisten Concours) dat de winnaars van het IVC een optreden verzorgen in Helvoirt.

Wie komen er?
Dat het kwaliteit van de bovenste plank is weten we, daarom zijn het winnaars geworden!
Op zondag 18 oktober treden voor u op: Vincent Kusters (zang) en
Charlie Bo Meijering (piano). Eerstgenoemde was al eerder winnaar van het precieuze Prinses Christina Concours. Zoals gewoonlijk vindt het concert om 12.15 plaats in de oude kerk van Helvoirt.
Het concert heeft als titel: “Der Himmel hat eine Träne geweint.”
Het zal u niet verbazen dat er met het regenlied van J.Brahms begonnen wordt en dat lijkt me een toepasselijk lied zo bij het begin van de herfst.

Als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u reserveren via de mail: notenopdenoen@ziggo.nl Zolang er plaats is kunt u op de dag zelf naar binnen. Alles vindt plaats volgens de RIVM richtlijnen.

Vincent Kusters

Bariton Vincent Kusters, begon op 7-jarige leeftijd met zingen, eerst in een kinderkoor en later ook bij een jongenskoor. Op deze leeftijd kreeg hij ook zijn eerste pianolessen. Na zijn 10e begon hij zangles te krijgen op de muziekschool van Maastricht, wat resulteerde in vele solo-optredens als jongenssopraan.

Op 16-jarige leeftijd begon Vincent te studeren aan het Conservatorium van Maastricht in de klas voor jong talent. Tijdens zijn studie aan het conservatorium ontwikkelde Vincent zich tot een allround zanger, maar al vroeg werd hij gegrepen door de schoonheid en diepgang van het lied.

 

Charlie Bo Meijering

Charlie Bo Meijering is op 22 november 1987 geboren in Amsterdam.
Tussen 2006 en 2013 studeerde hij klassiek piano aan het Utrechts Conservatorium.
Inmiddels treedt hij met regelmaat op in het Concertgebouw en is te zien op televisie in de programma’s Het Orkest van Nederland (2014) en MaestrO (sinds 2016).

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *