Slider1
slider2

Noten op de Noen nieuwe seizoen van start!

HELVOIRT – 8 september 2023. Het nieuwe concertseizoen 2023/2024 van Noten op de Noen gaat van start.

Een goed begin is al het halve werk en daarom starten we met twee zéér getalenteerde artiesten. Voor u treden op: Jolente de Maeyer (viool) en Nicolaas Kende (piano). Zij spelen werken van Beethoven.
Jolente De Maeyer is een van de meest toonaangevende Belgische violistes, zij heeft haar virtuositeit en gepassioneerde interpretaties naar een wereldwijd publiek gebracht.
Nikolaas Kende wordt geprezen om zijn poëtische spel en eerlijke, gepassioneerde muzikaliteit. Zowel als solist en als kamermuzikant is hij een veel gevraagd pianist op internationale concertpodia. Hij is winnaar van verschillende prijzen en heeft een succesvolle tournee gemaakt door Amerika en China. Al meer dan 20 jaar speelt hij samen met Jolente de Maeyer.
Hun cd ‘Kreutzersonate’ werd bekroond met een Gold Label.

Jolente en Nikolaas treden voor u op zondag 17 september in de Oude Kerk van Helvoirt om 12.15. De kerk is open vanaf 11.45 uur.

Het concert is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage in de schaal na afloop van het concert wordt op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden via notenopdenoen@ziggo.nl. Zolang er plaats is kunt u binnen lopen. U bent van harte welkom.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *