Slider

Noten op de Noen gaat door

HELVOIRT – 10 maart 2020. Noten op de Noen van a.s. zondag gaat door, zo laat het bestuur ons weten. 

“We hebben overleg gehad met iedereen en met de artiesten.  We laten het doorgaan”, aldus het bestuur van Noten op de Noen.

Bron: Noten op de Noen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Aloys Soullie , 11 maart 2020 @ 13:00

    Ik vind het heel goed dat “Noten op de Noen” zo verstandig is geweest om het gewoon door te laten gaan. Die paar zieken, daar behoeven we toch ons niets van aan te trekken. Die waren toch wel ziek geworden van een griepje. Beetje opgeblazen persberichten. PFFFF Nee, er is niets aan de hand. Ja, we hebben wel wat kleine stoeltjes en je zit wat dichter bij elkaar dan normaal in de kerk maar dat zal de pret niet drukken. Ja, de leeftijdsgroep is (vaak) wat aan de oudere kant maar die leeftijdsgroep hoeft zich echt geen zorgen te maken toch ?
    Nee al die Brabantse bestuurder die alles afgelasten ONZIN ! Ze moeten wel afblijven van onze “Noten op de Noen” Die gaat gewoon door !!
    Mocht u mij niet zien zondag, dan zal ik wel met een griepje in bed liggen. Voel me niet zo lekker.

    Een onbezorgde inwoner van Helvoirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *