Slider1
slider2

Nieuwsbericht intocht Sinterklaas

Hallo allemaal,

Hier een berichtje vanaf Pakjesboot 12. Ja je leest het goed, wij zijn al onderweg naar Nederland. Vanaf maandag 13 november kan je alles weer volgen op het Sinterklaasjournaal en Zondag 19 november is de Sint in Helvoirt.

Hoe laat: 11.00 uur

Waar: Sinterklaas en de Pieten worden zoals voorgaande jaren ingehaald door Harmonie Kunst Adelt en de route is de Achterstraat vanaf de N65 naar het kerkplein van de Sint Nicolaaskerk.

Omstreeks 12.15 uur zal de Sint ontvangen worden op het kerkplein door ceremoniemeester Frans van Lith en Loco Burgermeester den Otter en kunnen we onder begeleiding van de Harmonie Sinterklaasliedjes zingen. Wellicht hebben de Pieten ook nog wel een leuke verassing in petto.

Vanaf 14.00 uur gaat de zaal van Helvoirthuis open en presenteren wij:

Clown Erico’s doldwaze Sint show

Sinterklaas is te laat waar blijft hij nu!
Heeft zijn paard een lekke band of zijn de pepernoten op?.
Erico gaat op hilarische wijze toch proberen om sinterklaas op tijd te laten binnenkomen. Misschien als we zelf pepernoten bakken komt hij wel… of toch niet, misschien Sinterklaas tevoorschijn toveren. De kinderen zullen het zien in een doldwaas sinterklaasprogramma waar Sinterklaas niet vergeten word. Ook zal er worden gezongen en gedanst op diverse sinterklaasliedjes. Met als uitsmijter de binnenkomst van Sinterklaas. Deze show vol met humor, magie en spektakel zal ongeveer 1 uur duren en is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze zeker niet snel vergeten.

Aanvang voorstelling 14.30 uur.

Tevens kunnen de kinderen zich laten schminken en is er een fotohoek waar foto’s gemaakt mogen worden van kinderen met Piet en/of Sint. Voor de gelovige kinderen is er ranja en een versnapering en natuurlijk voor ze naar huis gaan een klein cadeautje. Voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is uiteraard het sfeervolle “Klooster” open voor een drankje.

Wij verwachten omstreeks 16.00 uur het middagprogramma voor de kinderen af te sluiten. Voor dit middag vullend programma vragen wij een kleine vergoeding van € 3,00 per kind te betalen via pin of contant aan kassa bij de entree.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *