Slider1
slider2

NIET ALLEEN GOUDEN JUBILEUM,

MAAR OOK HART VAN GOUD

HELVOIRT – 6 oktober 2021. Nel en Joseph Pennings vieren vandaag, 6 oktober 2021, dat ze 50 jaar getrouwd zijn. Dit wordt gevierd met vooral familie. Maar ook vele verenigingen in Helvoirt en omstreken dragen hen een warm hart toe.

In de afgelopen 50 jaar hebben Nel en Joseph zich ingezet voor onder andere VV Helvoirt, het walking football team, comité Helvoirt, comité 75 jaar bevrijding, het HelvoirThuis en Kunst Adelt.

Het stel staat erom bekend dat ze overal willen helpen waar ze kunnen. Dit is ook de reden waarom ze zo goed bij elkaar passen, ze delen het hart van goud. Zelfs naast al dit vrijwilligerswerk hebben ze nog genoeg tijd om lekker te ontspannen en op vakantie te gaan.

We weten dat jullie er niet zo van houden om in het zonnetje gezet te worden, maar dat is op zo’n dag als deze een extra reden om het toch wel te doen. Nel en Joseph, geniet van jullie speciale dag en we hopen nog veel mooie dingen met jullie mee te mogen maken.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

3 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Rene van Drunen , 6 oktober 2021 @ 11:28

  Joseph en Nel ik wil jullie van harte feliciteren met jullie 50 ste huwelijks jaar en ik hoop dat er nog vele zullen komen, groet René van Drunen.

 • Christ en Zus Willems , 6 oktober 2021 @ 13:50

  Beste Nel en Jozef,

  Van harte proficiat met jullie gouden bruiloft. Nog heel veel gelukkige jaren en een goede gezondheid toegewenst door

  Zus en Chris Willems

 • Riet , 6 oktober 2021 @ 17:50

  Proficiat en geniet van de komende tijd. Dank voor jullie inzet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *