Slider1
slider2

Muzikale theater middag: "Dream a little dream".

Ballroom syncopators

HELVOIRT/UDENHOUT – 4 oktober 2023. Op zondagmiddag 22 oktober is er in de grote zaal van ’t Plein, Tongerloplein 1 te Udenhout een muzikaal theatermatinee, verzorgd door de Duketown Barbershop Singers en de Ballroom Syncopators: een muzikale ontmoeting in een barbershop en een bar in de sfeer van de jaren ’20 – ’30 van de vorige eeuw.

Het orkest de Ballroom Syncopators (uit Helvoirt e.o.) brengen u samen met de Duketown Barbershop Singers (uit ‘s-Hertogenbosch e.o.) terug naar de ‘roaring twenties’ tijdens een gevarieerd programma met muziek, zang en entertainment met als titel: Dream a little dream.

Voor de pauze bent u er niet alleen getuige van hoe het orkest en het koor naast elkaar zingen en spelen en ook ‘last’ hebben van elkaars muziek die er wordt gespeeld en gezongen, maar er ontrolt zich voor uw ogen ook een romance, met tragisch-komische inslag, dat uiteindelijk leidt tot een samen zingen en spelen.

Na de pauze speelt het orkest jazzy dansmuziek, onderbroken door een optreden van de Duketown Barbershop Singers en bent u welkom op de dansvloer.

Aanvang 14.30 uur – 17.30 uur. Entree: € 10,00 incl. 1 consumptie. Kaarten te koop aan de kassa van ’t Plein en via de leden van koor en orkest.
Zie ook: www.ballroomsyncopators.nl en www.duketownbarbershopsingers.nl

Duketown Barbershop Singers

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *